10 способів змусити себе займатися спортом вранці

0
10 способів змусити себе займатися спортом вранці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це неможливо, скажете ви? «Це ще й приємно!» — дадуть відповідь експерти. Ми розпитали знаючих людей, як перестати клювати носом на біговій доріжці вранці, і розповідаємо вам усе, що вдалося розвідати.

Для багатьох із нас ранній підйом вже справжнє випробування сили і волі, тому сама лише думка про спорт перед важким робочим днем ​​здатна викликати жах. Однак дослідження показали, що інтенсивна зарядка в першій половині дня значно продуктивніша, ніж увечері. То як же змусити себе вставати на годину раніше, щоб завжди залишатися у формі? Фахівці стверджують: це зовсім не важко, до того ж будь-яка звичка виробляється протягом шести тижнів, а отже, мрії ось-ось готові стати реальністю.

Запишіться у спортзал

Згадайте, з якою сумом вчора ви глянули на апетитне тістечко у вітрині кондитерської. Вам дуже хотілося з’їсти його, правда? Адже коли попереду на вас чекає активне тренування — у будь-яких ласощів (у розумних межах, звичайно) не залишається жодного шансу затриматися на ваших стегнах або животі.

Найміть тренера

«Навіщо?» — спитайте ви. Все дуже просто. Здавалося б, — знову нерозумне витрачання грошей, але, проте, лише стороння людина, а головне — професіонал, здатний як ніхто мотивувати вас і, що ще важливіше, грамотно скласти програму тренувань на кілька місяців наперед. У такому разі результат виснажливої ​​праці не змусить себе довго чекати.

Лягайте спати раніше

Звичайно, якщо щодня вирушати в ліжко глибоко за північ, то підйом о шостій ранку здасться справжнім знущанням над організмом. Але, як відомо, з будь-якої ситуації завжди є вихід. Просто лягайте спати раніше. Лікарі давно рекомендують спати не менше семи годин на добу, правда, до рекомендацій, на жаль, мало хто прислухається.

Готуйте ваш одяг з вечора

Фанатично захоплені спортом люди радять: спіть у тому ж одязі, в якому тренуєтеся. Подібна пропозиція, звичайно, викликає сумніви, але акуратно скласти топ та легінси на стільці біля ліжка зовсім не завадить. У всякому разі, це буде першим, що вам доведеться побачити вранці, а значить може послужити гарною мотивацією.

Влаштовуйте забіги

Ніхто не говорить про участь у професійних марафонах, але біг на довгі дистанції, та ще й на якийсь час — чудовий спосіб підбадьоритися і побити парочку рекордів, хоча б своїх власних.

Ставте цілі

Наприклад, пробігти 5 кілометрів без зупинки. Кожна з нас у душі — переможниця, а отже, настав час перемагати саму себе!

Не закривайте вікна

Взимку подібна порада особливо актуальна, спробуйте не прокинутися, якщо в кімнаті всього п’ятнадцять градусів, якщо не менше? Холод підніме вас на ноги краще за будь-який будильник! Щодо літа, то тут гарною заміною стане тепле, але дуже яскраве сонце, від якого важко сховатися навіть під ковдрою.

Забудьте про рутину

Навчіться готувати сніданок з вечора, щоб вранці вам потрібно було лише розігріти його, нехай єдиним вашим приємним обов’язком з ранку буде приготування ароматної кави, яку, до речі, зовсім не варто пити в ліжку, по-перше, це може призвести до зіпсованої постільної білизни, а в -друге, кава в ліжко налаштовує на надто романтичний настрій, а спорт та романтика, як відомо, речі несумісні.

Встановіть кілька будильників і покладіть ваш телефон якнайдалі від себе

Японці, яким оригінальних ідей не позичати, придумали будильник, який бігає по підлозі, втікаючи від свого господаря доти, доки він остаточно не прокинеться. Якщо у вас поки що немає такого дива-техніки, скористайтесь підручними засобами. Якщо розмістити телефон у протилежному кінці кімнати, хоч-не-хоч, вам доведеться піднятися. Як варіант: на дзвінок будильника варто встановити найбадьоріший трек, який ви знаєте.

 

Забудьте про пізню вечерю

А якщо ні, то в спортзалі шлунок вам цього не пробачить. До того ж, тільки уявіть, як це — почуватися з ранку роздутою кулькою, для якої навіть підйом з ліжка — важка, нестерпна праця. Намагайтеся до 19.00 закінчити вечірню трапезу і буде вам щастя.

попередня статтяЯк шеф-кухарі готують смачний і красивий печінковий торт
наступна статтяМаринована цвітна капуста: хрумка, ароматна та смачна закуска
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я