Як приготувати соковиту яловичину в духовці

0
Як приготувати соковиту яловичину в духовці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Яловичина — м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та соковита страва, яку і гарячою їсти відмінно, і як холодну м’ясну нарізку подавати чудово.

Подробиці

Для приготування 1 кг яловичини візьміть 1 ст.л. солі, 1 ст.л. суміші перців, 1 ст.л. меду, 1 ст.л. гірчиці. Ретельно натріть м’ясо всіма інгредієнтами та залиште мінімум на 10 годин маринуватися.

Духовку розігрійте до 180 градусів, м’ясо заверніть у фольгу і відправте запікатися на 60 хвилин. Через 30 хвилин приготування температуру варто збільшити до 200 градусів — м’ясо рівномірно приготується, при цьому не втратить соковитість, якщо фольга буде щільно закрита, тому радимо обгорнути у 2-3 шари.

Мед дасть не лише приємний присмак, а як карамельно-золоту скоринку. Якщо хочете більш насичений колір, то за 10 хвилин до готовності розгорніть м’ясо, змастіть вишневим соусом чи варенням (без ягід) і запечіть у відкритому вигляді. Поєднання — ідеальне! Обов’язково спробуйте приготувати.

попередня статтяМаска з авокадо в домашніх умовах проти зморшок
наступна статтяЯк збирати буряк після дощів, щоб не загнив
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я