Як висушити підпеньки у холодильнику

0
Підпеньки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Після полювання на гриби у вас є цінна здобич — підпеньки. Частину з них можна замаринувати, іншу — заморозити для приготування зимових страв, а ще іншу можна засушити. Цей спосіб вас здивує, але він дуже простий.

Як сушити підпеньки

Почніть з того, що звільніть ящик для овочів та фрукті. Витріть його, щоб був сухий та чистий. Застеліть серветкою. Туди ми будемо викладати підпеньки.

Гриби потрібно підготувати. Почистіть їх, промийте у воді та просушіть на вафельному рушнику. Перекладіть підготовлені гриби у холодильник в ящик. Через 1-2 тижні сушені підпенькі будуть готові.

Вас цікавить, які вони виходять? Так, відрізняються від сухих, враховуючи особливості температурного впливу у холодильнику. Зрештою, підпеньки виходять в’яленими. На смак вони більш насичені, тому у стравах краще зможуть себе проявити. Сушені гриби традиційним способом менше дають смакових відтінків під час приготування.

Зверніть увагу, що в’ялити (сушити) таким способом можна лише невеликі партії грибів. Спробуйте провести експеримент. Якщо у вас багато назбирано грибів, тоді сушіть та зберігайте класичними способами.

попередня статтяЧи потрібно мити гречку перед варінням
наступна статтяСіль та нашатирний спирт допоможуть зробити вікна ідеально чистими
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я