Вчені назвали 5 шкідливих продуктів для зору

0
Названо п'ятірку найшкідливіших продуктів для зору
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вчені за підсумками проведеного дослідження у статті для The American Journal of Pathology назвали найшкідливіші для зору продукти. Фахівці звертають увагу, що йдеться саме про безконтрольне споживання.

Подробиці

Фахівці звернули увагу, що йдеться саме про безконтрольне споживання.

Так, наприклад, великий вміст крохмалю в білому хлібі змушує підшлункову залозу виробляти більше інсуліну, а його передозування може негативно вплинути на сітківку очей. Інсулін, який є важливим при лікуванні цукрового діабету, має побічні ефекти. Зір може погіршуватись при інтенсивному лікуванні інсуліном у деяких пацієнтів, поділилися подробицями автори наукової роботи.

Зазначається, що випічка, солодощі, макарони та рафінований рис також можуть спричинити підвищений виробіток інсуліну. З погляду фахівців, це негативно позначається на сітківці ока.

Сода і чіпси містять багато харчових добавок, які шкідливі для організму в цілому і окремих органів.

Зловживання алкоголем може призвести до погіршення зору, оскільки спирт звужує судини і негативно впливає на деякі ділянки кори головного мозку, які відповідають за зорове сприйняття людини.

попередня стаття99-річний чоловік став найстаршою людиною, яка навчилася керувати автомобілем
наступна статтяНастя Каменських танцювала у шовкому костюмі з “глибоким декольте”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я