Що приготувати із зелені: смачні страви на кожен день

0
Що приготувати із зелені: смачні холодні страви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Буяє різнотрав’ям літо, і в нашому раціоні щодень більшає свіжих овочів і зелені. Насичуватися вітамінами можна готуючи різноманітні салати, а можна додавати свіжу зелень в інші страви.

Подробиці

Спробуйте приготувати салатні трубочки. Для цього листя будь-якого салату (ефектніше виглядають із кучерявого) помити, обрізати товсті кінчики.

Викласти на них фарш: добре розтертий із майонезом сир із зеленою цибулею, кропом. Листя з начинкою загорнути у повздовжні трубочки й викласти на широке блюдо так, щоб утворилося віяло. Можна прикрасити майонезом у вигляді крапок чи хвилястих ліній. Дуже ефектно виглядають трубочки, якщо їх готувати із зеленого і червонуватого салату чергуючи.

Також смакують бутерброди з зеленим сиром на чорному або білому хлібові, підсмажених грінках. Для намазки слід змішати підсолений розтертий сир, кріп, зелену цибулю і трохи сметани чи майонезу. При подачі на стіл додатково притрусити улюбленою зеленню.

Так само можна приготувати вареники із зеленою начинкою: змішати сир, жовток, кріп, зелену цибульку і сіль.

Додавайте зелень у страви – смакуйте зеленими дарами літа!

попередня статтяЯк без м’яса приготувати смачні котлети з баклажанів
наступна статтяПомилки під час прання: 9 порад, які допоможуть зберегти речі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я