Солодкі газовані напої прискорюють старіння мозку на 11 років

0
Солодкі газовані напої прискорюють старіння мозку на 11 років
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про відкриття американських вчених, яке навряд чи сподобається всім фанатам кока-коли, повідомило видання Daily Express.

Подробиці

Солодкі газовані напої прискорюють старіння мозку і ведуть до недоумства: такого висновку дійшли вчені медичної школи університету Бостона.

У зв’язку зі зростанням популярності газованих напоїв фахівці вирішили зрозуміти, як такі напої впливають на мозок людини. У дослідженні взяли участь понад чотири тисячі добровольців. І результати навряд чи сподобаються всім любителям кока-коли.

Як повідомило видання Daily Express, газування є одним із факторів розвитку деменції: солодкі напої прискорюють старіння мозку на 11 років.

Вчені виявили, що саме фанати популярних напоїв набагато частіше скаржилися на проблеми з пам’яттю, порівняно з тими, хто не вживав газовані напої.

“Часте вживання подібної продукції (більше двох склянок на день) прискорює старіння мозку майже на 11 років раніше від визначеного терміну”, – зазначила професор Судха Сесхадрі.

Також вчені дійшли висновку, що регулярне вживання напоїв зі великим вмістом цукру зменшує обсяг мозку.

попередня статтяКосметичний детокс для обличчя: новий “секрет” чистої шкіри
наступна статтяЩо таке правило 10 хвилин і як воно допомагає поліпшити продуктивність
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я