“Секрети” приготування домашніх панірувальних сухарів

0
Як приготувати домашні панірувальні сухарі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви думаєте, що в тому, щоб приготувати сухарі для панірування, немає нічого складного, ви маєте рацію. Однак якщо ви хочете отримати на виході по-справжньому якісний продукт, здатний покращити смак будь-якої страви в паніровці, слід познайомитися з секретами його приготування.

Подробиці

І, звичайно, не варто забувати про те, що ті панірувальні сухарі, які продаються в магазині, робляться з нереалізованого черствого хліба.

Чи хочете ви, щоб такий продукт потрапив до вас на стіл? Малоймовірно.

Щоб сухарі вийшли розсипчастими, ніжними та хрумкими, використовуйте тільки свіжий білий хліб, батон або несолодку булочку.

Нарізані заготовки підсушіть у духовці. Тут важливо простежити, щоб вони не пригоріли, інакше вони наділять продукт гірким смаком.

Найзручніший спосіб подрібнення сухарів – за допомогою м’ясорубки. І тут на допомогу прийде лайфхак, який дозволить зберегти вашу кухню в чистоті і вберегти її від крихт.

Надягніть на рукав м’ясорубки поліетиленовий пакетик, закріпивши його за допомогою резинки для волосся. Так паніровка потраплятиме відразу в мішечок, не розсипаючись довкола.

попередня стаття8 ранкових патчів та масок для обличчя від набряків та синців під очима
наступна статтяЯк перетворити “важкий” грунт на “м’який”
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я