“Секрети” приготування ідеального перцю для фарширування

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фарширований перець – дуже популярна страва, особливо з настанням сезону солодкого болгарського перцю. Ця страва відповідає всім головним критеріям навіть найвибагливішого гурмана: її легко готувати, вона апетитно виглядає, а найголовніше – вона дуже смачна.

Щоб порадувати близьких, які зібралися за столом, таким обідом або вечерею, слід скористатися порадами, які допоможуть вам зробити блюдо ідеальним.

Подробиці

Насамперед, перед приготуванням перцю з начинкою з фаршу слід видалити плодоніжку та насіння з овочів.

Зробити це можна за допомогою спеціального пристрою, який, однак, є не у всіх. Тому досить просто натиснути на плодоніжку – вона відірветься і залишиться тільки дістати її разом із насінням.

Після цього очищений перець слід покласти у киплячу воду з додаванням солі. У подібній «ванні» йому слід провести 2-3 хвилини, після чого відкидаємо продукт на друшляк і чекаємо повного охолодження.

Завдяки цьому нехитрому прийому овочі стануть більш пластичними і їх буде зручніше фарширувати. Крім цього, після бланшування зі стручків перцю легко зняти шкірку.

попередня статтяЯк городники використовують варення з пліснявою або мед, що забродив
наступна статтяЩо додати в тісто для дерунів, щоб воно не темніло
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я