Незвичайний, але смачний “бразильський” лимонад зі згущеним молоком

0
Незвичайний, але смачний бразильський лимонад зі згущеним молоком
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо бажаєте здивувати гостей чи просто порадувати себе смачним напоєм, обов’язково спробуйте цей напій! Це дуже смачний та незвичайний варіант лимонаду, популярний у Бразилії. Готується він досить просто, а виходить дуже освіжаючим та апетитним – ідеальний напій для спекотного літа.

Необхідні інгредієнти

  • лайм – 4 шт.;
  • вода питна – 1-1,2 л;
  • згущене молоко – 380 г (1 банк);
  • лід – 5-7 кубиків.

Як приготувати бразильський лимонад зі згущеним молоком

  1. Очистіть два лайми від цедри і видаліть білий, гіркий шар шкірки. У двох лаймів, що залишилися, зріжте тільки загострені кінчики (до м’якоті), зберігаючи цедру, що залишилася.
  2. Розріжте кожен лайм на вісім частин.
  3. Помістіть скибочки лайма в чашу блендера, додайте 250 мл питної води і збийте все 10 секунд, але не більше, в режимі пульсації. На цьому етапі важливо не перестаратися. Чим дрібніше буде подрібнено лайм, тим більш насиченим вийде його смак і, як наслідок, сильніше відчуватиметься властива йому гіркуватість.
  4. Процідіть суміш і отриману ароматну воду із соком лайма знову помістіть у чашу блендера. Додайте ще 750 мілілітрів води та згущене молоко.
  5. Збийте все ще 1-2 хвилини, поки суміш не стане пінною і білою на вигляд.
  6. Додайте 5-7 кубиків льоду і збийте ще 1 хвилину. Спробуйте напій і при необхідності розбавте на свій смак, додавши ще питної води.
  7. Перелийте бразильський лимонад зі згущеним молоком в келих, доповніть соломинкою і подавайте до столу.
попередня статтяДієтологиня розповіла про вплив огірків на організм
наступна статтяЯк вибрати джинси, щоб вони сиділи ідеально
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я