Як знайти мотивацію для занять спортом восени та взимку

0
Як знайти мотивацію для занять спортом восени та взимку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про це розповідає Денис Сичов, засновник та ідейний натхненник мережі моностудій PMP.

“Напевно, ви думаєте, що зараз я говоритиму про те, як розворушити себе, коли за вікном мінусова температура і сірість? Я вас здивую: для мене осінньо-зимовий – це супер крутий час, і я переконаний, що він може бути таким для всіх.”

Подробиці

Чесно зізнатися, я з обожненням ставлюся до кожної пори року. Це тому, що я сам завжди у тонусі. І це друга основа мотивації – внутрішня енергія. Мій тонус і моя опора завжди в мені та моє завдання заряджати їм людей. Мені пощастило і мене оточують такі самі люди. Вони генерують енергію разом зі мною, транслюють філософію та цінності нашого бренду. Ось це я називаю мотивацією з глибини. Кубиками на животі людей уже не мотивуєш. А ось своїм прикладом, невпинним рухом – так!

Натхнення підживлює мотивацію. Надихати можуть правильні книги, що серіали що трансформують, гарна їжа у правильному місці. Я повністю згоден із твердженням «ми – те, що ми їмо». І ще ми те, як ми їмо і де ми їмо. Можна надихатись шоу, мистецтвом, спогадами чи іграми з дитинства, подорожами, ідеєю кудись вийти в особливому образі, відчути себе там красиво та наповнено. Звичайно, не варто думати тільки про естетичний бік питання, адже здоровий спосіб життя та спорт дають ще й внутрішні перетворення – енергію, драйв, смак до життя, більше поваги до себе, хорошу самооцінку та багато іншого.

Мене особисто надихає все. Наприклад, люди довкола мене. Важливо помічати світ довкола себе, людей, чути їх, взаємодіяти.

Створювати новий формат життя постійно, оновлювати свій світ, як ми це робимо постійно із додатками. Жити з розумінням – що все є рух, покликаний робити наше життя свіжим, смачним, красивим, як улюблена страва.

Ну і насамкінець, головна основа мотивації, і що найцікавіше, вона у нас завжди в вільному доступі — це власне тіло. Воно може не бути накаченным чи гнучким. Тіло має бути просто в тонусі та доглянутим. Не треба потіти на спорті до нестями. Все простіше: можна вибрати з усього різноманіття пропозицій та фахівців найкраще для себе та свого темпераменту.

Навіть дві години занять на тиждень може буде достатньо, щоб мотивація всередині зміцніла. А до неї підтягнутися і всі інші приємні нові звички та бонуси у вигляді величезної кількості енергії та заряду сил. І тоді ви вже стаєте мотиватором не лише для себе, а й для вашого оточення!

попередня статтяЩо потрібно робити в грудні: прогноз ситуаційного аналітика
наступна статтяСпівачка вибачилась за те, що надзюрила на фаната
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я