Сушка тіла: основні моменти, які варто враховувати

0
Сушка тіла: основні моменти, які варто враховувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Процес спалювання зайвого підшкірного жиру, з метою набуття стрункого силуету та надання тілу більшої рельєфності, називається сушкою тіла. Цей процес досить складний і вимагає багато часу. Комплекс спеціальних фізичних вправ у поєднанні з правильним раціоном харчування дадуть чудовий ефект, але піде на це не один місяць.

Для організму сушка це велике випробування. Робота всіх органів та систем перебуває на межі своїх можливостей. У разі появи дискомфорту, болю, швидкої стомлюваності, сушіння слід замінити на білково-вуглеводне харчування. Такий метод вважається найбільш ефективним, після сушіння його рекомендують професійні дієтологи. Адже за допомогою такої дієти відбувається розщеплення вісцерального та підшкірного жиру, незважаючи на чималу кількість присутніх у раціоні вуглеводів.

Сушіння тіла можна почати з використання будь-якої зі спеціально-розроблених методик, що допомагають позбутися підшкірного жиру з користю для м’язів та здоров’я в цілому. Це той випадок, коли результат вартий витрачених ресурсів. Все, що вам необхідно – це завзятість, сила волі та витримка. Приступаючи до сушіння тіла, уважно вивчіть обрану методику, її особливості та підготуйте свій організм.

З їжею людина отримує необхідні поживні речовини, для правильної роботи організму, одними з яких є вуглеводи. При їх вживанні в межах норми – вуглеводи навіть корисні, але ними не варто зловживати, інакше ви запустите механізм проти вас. Вуглеводи почнуть відкладатися в м’язах і перетворяться на ненависний нам жир, якого ми постійно хочемо позбутися. Вживаючи здорову, малокалорійну їжу і виконуючи комплекс спеціальних вправ, вам вдасться скоротити порцію вуглеводів, що споживаються, до меж норми, після чого жирові запаси почнуть танути на очах. Дотримуватися методик варто близько 4 тижнів, приблизно за цей час весь жир піде з проблемних ділянок.

Харчування під час сушки

В основі правильного харчування в період просушування тіла лежить правило «витрачати більше, споживати менше». Друге правило не менш важливе: підтримувати обмін речовин на високому рівні. Що це означає?

Не варто зводити свій раціон до мінімуму і відмовлятися від їжі зовсім, тому що це спричинить ряд непотрібних вам турбот і проблем зі здоров’ям і стане перешкодою в досягненні схуднення. У разі нестачі поживних речовин, організм заб’є тривогу і відкладатиме жир з усього з’їденого на випадок чергового голодування. Підшкірний жир перестане витрачатися, в результаті чого через 2-3 тижні тренувань – ваша вага зупиниться і плюсом до цього додасться головний біль і слабкість. Досягти успіхів при такому підході – не вийде.

Правильна сушка включає:

  • Дефіцит калорій;
  • Високу швидкість метаболізму.

Дотримуючись правильного раціону харчування перше правило реально досягти. Але як вплинути на швидкість обміну речовин? Дробне харчування вам допоможе. Прийом їжі протягом дня повинні бути частими і складатися з маленьких порцій.

Спробуйте спочатку зовсім відмовитися від вуглеводів, а вживання жирів і вуглеводів допускається тільки в першій половині дня. Основою дієти буде легкозасвоюваний білок.

Під час сушіння обов’язково тренуйтеся. Фізичні вправи з використанням великої ваги допомагають прискорити обмін речовин. На останньому етапі сушіння доведеться відмовитись і від овочів, будьте готові. Що ще потрібно зрозуміти, щоб досягти в сушінні очікуваного результату?

Сушіння малоефективне, якщо попередньо у вас не набрано м’язову масу. Так як ваш організм не впорається з тяжкими навантаженнями. На початку, ви втрачатимете вагу дуже швидко (якщо станете дотримуватися правильного харчування), але через деякий час, обмін речовин сповільниться, жир, що залишився, організм спробує зберегти в якості енергії і стане витрачати калорії з вашого раціону.

попередня статтяЩо про людину може розповісти листування в Instagram і Telegram
наступна стаття8 порад, як завжди спокусливо і смачно пахнути
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я