Як налаштуватися на тренування, якщо немає мотивації

0
Як налаштуватися на продуктивне тренування, якщо немає мотивації
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Припустимо, щоб дійти до тренування, у вас вже проблем немає. Але що робити, якщо ви прийшли, а от сфокусуватися на занятті та відключити звичний потік думок ніяк не вдається? Нижче кілька порад, як налаштуватися.

1. Одна з головних цілей тренування –  отримати енергію. Ті, хто тренуються вранці, знають, що після заняття сил удвічі більше і заряду вистачає на весь день! Пам’ятайте, що ви прийшли сюди за енергією та беріть максимум від кожної хвилини заняття. Це ваша інвестиція у власну продуктивність.

2. Наш вихідний стан буває різним: він залежить від часу доби, якості сну, загального стану здоров’я тощо. Тому важливо ставитися до занять мудро та гнучко адаптувати тренування під самопочуття. Прислухайтеся до свого організму, що він каже? Інтенсивне тренування чи розмірене навантаження?

3. Задуманий план завжди можна коригувати у процесі. Щось додати, прибрати, замінити. Бувають дні, коли варто попрацювати на максимум, бувають такі, коли навіть новий вид обладнання чи вправи дадуть лише додатковий стрес. Все це можна зрозуміти у процесі. Важливо, щоб і ви, і тренер прислухалися до вашого організму.

4. Відмінний мотиватор – музика. Я люблю використовувати для пілатес медитативні мелодії. Щось геніальне, чисте, гарне, що змушує тебе літати.

5. Відомий вислів “апетит приходить під час їжі” – абсолютно точно і яскраво працює під час тренування. Тож головне – це почати!

Памятайте головне, варто просто сфокусуватись на тренуванні, це дасть набагато більше, ніж забере: підбадьорить, перезавантажить, точно підніме настрій, подарує натхнення. Коли ми перебуваємо в моменті — ми накопичуємо енергію. Кожне тренування — це не лише тонус м’язів, рельєф, сила, це ще й велика робота з головою, душею, темпераментом та внутрішнім світом. Я впевнений, що той, хто займається, завжди повинен отримувати від заняття єднання душі і розуму і що рухатися – це розкіш.

попередня статтяЩо додати в каструлю, якщо горох довго не розварюється
наступна стаття“Секрет” довгого зберігання печінки свіжою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я