...
ГоловнаФітнесТренування, які допоможуть спалити найбільше калорій і схуднути

Тренування, які допоможуть спалити найбільше калорій і схуднути

Підпишіться на нас:

Коли поставлена ціль схуднути, важливо підтримувати певний ритм руху та спалювати більше калорій, ніж споживаєш. Не всім подобається або просто більшість немають можливості  ходити в спортзал і виконувати там одноманітні тренування, тому ми зібрали спортивні активності, які справді ефективні в боротьбі із зайвии кілограмами.

І головне — ти можеш чергувати їх чи вибрати щось одне, адже головне — це займатися регулярно і в задоволення.

Найпопулярнішими тренуваннями для тих, хто худне, залишаються біг і ходьба, але не можна сказати, що це ідеальні варіанти. Так, для початку вони можуть бути непогані, але ходьба не дасть швидкого та вираженого результату, а біг може завдати шкоди колінам. Тому розглянь декілька альтернативних способів скинути зайві кілограми.

Плавання

Ця фізична активність змушує тіло рухатися та долати опір воді, що допомагає спалювати жир та нарощувати м’язи. А вони метаболічно активніші, ніж жир, це означає, що м’язи спалюють більше калорій у стані спокою. Найбільш ефективні стилі — батерфляй і брас, але й плавання вільним стилем дасть можливість спалювати до 400 калорій за 30 хвилин.

Баскетбол

Баскетбол поєднує в собі взривні стрибкові рухи та тренування з обтяженнями, що робить його чудовим тренуванням для всього тіла. Крім того, що він допоможе тобі скинути небажану вагу, цей вид спорту також підніме настрій, зміцнить здоров’я кісток, знизить стрес, покращить координацію та рівновагу та зміцнить м’язи серця, та здатний спалити близько 300 калорій за півгодини.

Зумба

Для тих, хто шукає веселі групові вправи, зумба може стати чудовим варіантом для схуднення. Звичайно, це не спорт як такий, а скоріше аеробний високоінтенсивний вид тренування, який включає в себе складні рухи. Можна спалити до 700 калорій за годину.

Сайклінг

Це групові тренування на велотренажерах, які стали дуже популярними останнім часом. Їзда на стаціонарному велосипеді дозволяє покращити загальну фізичну форму та дає можливість скинути до 300 калорій за 30 хвилин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зробити ранкову зарядку на всі групи м’язів

Нещодавно вчені провели експеримент: вони виміряли інтенсивність фізичної активності, щоб зрозуміти, чи вибір часу доби впливає на ефективність...

6 нескладних та спокійних тренувань, які швидко спалюють жир

Відомо, що тренування підвищують стресостійкість та витривалість. Тому разом з різними експертами зі схуднення ми підібрали топ-6 системних,...

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в формі. Але що,...

Ця швидка вправа допоможе зменшити живіт і позбавитися від сутулості, роби її щодня

Поза верблюда з йоги - ідеальна асана для енергійного початку дня. Така вправа має благотворний вплив на всі...