...
ГоловнаЛайфстайл6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

Підпишіться на нас:

Не ведися на низьку ціну — у мас-маркеті є одяг та аксесуари, які засмутять тебе швидше, ніж ти встигнеш порадіти «вигідній» покупці.

Поява на фешн-ринку бюджетних брендів, звичайно, заслуговує на окреме місце в історії моди. Мас-маркет дає можлиість міняти гардероб хоч щодня, завжди бути різною, а головне — отримувати все це без шкоди для гаманця. І незважаючи на заклики до екологічного та розумного споживання, індустрія моди все одно продовжує диктувати свої закони. І ми за ними слідуємо, якби прикро це не звучало.

До того ж, у бюджетних брендах вигідно купувати гарячі тренди на один сезон, на які нема сенсу витрачати великі гроші, адже вони швидко вийдуть із моди.

Однак багато позицій у бюджетних брендів відшивається не надто гарної якості і в гонитві за економією ми купляємо не те щоб хотілося, наспрвді. Список того, що в мас-маркеті брати не потрібно, ми склали – пробіжимося з основ!

Останні речі з розпродажу

Варто лише переступити поріг магазину під час розпродажу, а далі все як тумані… І ось ти вже стоїш біля каси з черговою горою одягу, хоч спочатку зайшла, аби просто подивитися. Знайомо? Впевнені, що хоча б один раз, але кожна опинилася у подібній ситуації. Звісно, ​​знижки — це добре, проте заради них купувати річ не потрібно.

Не завжди одяг доживає до розпродажу у хорошому стані. Особливо до кінця цього ярмарку щедрості у презентабельному вигляді речі, на жаль, залишаються рідко.

Взуття

З такою великим вибором у взуттєвих крамницях кожен сезон не напасешся ніяких грошей, адже хочеться скупити все! І ціни на якісний виріб із натуральної шкіри зовсім не радують (це м’яко сказано).

Звісно, ​​у такій ситуації може допомогти мас-маркет. Однак слово “може” тут ключове – не завжди в магазинах fast fashion знайдеться красива на вигляд і якісна пара туфель або кросівок.

Часто в бюджетних брендах трапляється «дерев’яне» взуття із твердого шкірозамінника або синтетики. Таке взуття не принесе ні задоволення, до того ж ще й нашкодить здоров’ю.

Хоча, звісно, ​​інколи можна купити взуття у магазинах мас-маркету. Наприклад, екстратрендові моделі босоніжок або кед, які ти збираєшся носити один сезон і не дуже часто.

Сумки

Звичайно, бюджетні бренди в колекціях мають гарні сумки, але тут потрібно звертати увагу на деталі. Фурнітура – ​​найбільший зрадник у недорогих сумках. Якщо лише поглянути на кволу конструкцію змійки та кріплень для ручок, то відразу стає зрозуміло, що справжня вартість виробу зовсім не велика, навіть якщо основний матеріал речі виглядає непогано.

Якщо вже й обирати з двох зол найменше — це металеві деталі сріблястого кольору, тому що золоті виглядають набагато дешевшими.

Літні речі з поліестеру

Як думаєш, що у літньому одязі – найважливіше? Тканина. Дешевий матеріал – неякісний поліестер або акрил – справжнє зло у речах, призначених для спекотного сезону. Вони не дають шкірі «дихати», тому в них почуваєшся набагато гірше, ніж, наприклад, в одязі з льону чи бавовни.

Ремені

У випадку з ременями, як і сумками, неякісна фурнітура повністю псує аксесуар. Іноді виробники намагаються максимально заощадити на ременях і виготовляють їх із найстаріших і не завжди придатних для обробки залишків шкіри – тому вони виглядають не завжди якісно.

Класичний шкіряний ремінь завжди залишається поза трендами, і носити його ти зможеш роками. Тож радимо не шкодувати грошей на цю важливу деталь у образі.

Речі із супердорогих тканин

Все-таки є доволі гарні речі, які можна придбати в мас-маркеті — насамперед, це база. Прості футболки, лонгсліви, джоггери та топи – все це можна сміливо брати за невеликою вартістю. А ось одяг із дорогих матеріалів (шовк, кашемір, шкіра) у мас-маркету не завжди виходить якісним – просто тому, що виробництво «заточене» на інші нюанси роботи.

Але, звичайно, скрізь бувають винятки, і в мас-маркеті можна знайти просто відмінні за якістю речі з шовку, кашеміру тощо. Просто перевіряй склади та уважно вибирай речі – знайти класну річ цілком реально!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...