3 варіанта, як швидко зварити буряк

0
3 варіанта, як швидко зварити буряк
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний. Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей.

Подроибці

У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.

  • Варіант 1. Чистий коренеплід зі шкіркою та хвостиком треба покласти у звичайний пакет. Він має бути зав’язаний. Далі його треба покласти в мікрохвильову піч на 15-20 хвилин і вбрати максимальну потужность.
  • Варіант 2. Чистий овоч без шкірки потрібно розрізати на шматки і покласти в пакет, який слід зав’язати. Після цього пакет на кількох місцях треба проколоти вилкою, щоб пара йшла. Через 10-15 хвилин буряк можна діставати з мікрохвильової печі.
  • Варіант 3. Тут потрібна звичайна духовка. Чистий коренеплід без попереднього чищення треба загорнути у фольгу і покласти в духовку на півгодини або годину, все залежить від розміру плода та температури. Температура при цьому має бути 150-200 градусів.
попередня статтяЯк використовувати цвілий хліб на городі
наступна статтяЯк зробити мариновані огірки хрусткими
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я