Як позбавити печінку гіркоти і зробити смачнішою

0
Як позбавити печінку гіркоти і зробити смачнішою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою. Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним.

Які хитрощі потрібно знати

Не забувайте про молоко

Деякі господині намагаються заощадити, тому не хочуть “переводити продукт” на печінку. Але це велика кулінарна помилка. Печінка, вимочена в молоці, однозначно не гірчатиме.

Більше того, вона завжди виходить ніжнішою, соковитою та смачною.

Сіль

Є й бюджетніший варіант позбавлення від гіркого присмаку. Для цього потрібно в мисці з водою розвести сіль і відправити до неї печінку.

Від гіркоти не залишиться сліду.

Сода

Найпростіший і найшвидший спосіб – це використання соди. Для цього необхідно розрізати субпродукт на порційні шматки, присипати кулінарним порошком.

Через півгодини потрібно змити соду, підсушити печінку та приступити до смаження.

Для свинячої печінки

Цей продукт можна легко зробити набагато смачнішим. Досить просто “озброїтися” кулінарним молоточком та акуратно відбити печінку.

Страва буде танути в роті.

попередня статтяЯк зривання квітів позначається на картоплі
наступна статтяЯк вивести пляму від праски з одягу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я