Що досвідчені господині додають в банку при засолюванні огірків

0
Що досвідчені господині додають в банку при засолюванні огірків
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досі кращого способу заготівлі огірків на зиму, ніж засолювання, господині так і не змогли придумати. Консервовані огірки з оцтом не здатні передати той смак, аромат, а найголовніше – приголомшливий хрускіт. Розкажемо, які інгредієнти гарантують огіркам цей смак. Традиційно з цією метою в банку кладуть листя хрону або смородини, але це ще не повний перелік добавок. Розкажемо, що точно не зіпсує смаку солоних огірків.

Смородина з хроном

Листя чорної смородини та хрін можна знайти у будь-якій баночці з огірками. Смак цих інгредієнтів у загальній масі може виділити не кожен, але якість солінь виходить чудова.

Кріп

Кріпом точно ніколи і нічого не можна зіпсувати в кулінарії, тим більше, якщо йдеться про засолювання. Він надає овочам невимовний аромат.

Вишня та дуб

Зрозуміло, що потрібно тільки листя. У тому випадку, якщо овочі засолюються в банку, то листя цих дерев роблять огірки схожими на бочкові.

Часник

Без нього теж нікуди при засолюванні овочів. Завдяки часнику смачним стає навіть розсіл, що вживається рано після нестримних веселощів.

Листя калини

Створює той самий ефект, як і хрін, – огірки стають пружними і хрусткими. Крім того, у листі цього куща знаходиться маса корисних речовин та вітамінів.

попередня статтяЯк укладати чубчик, щоб досягти “салонного ефекту”
наступна статтяЩо робити коли тюльпани відцвіли на клумбі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я