Як за кілька хвилин приготувати смачні домашні сухарики

0
Як приготувати корисні і смачні домашні сухарики
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У складі сухариків, придбаних у магазині, різних добавок міститься більше, ніж хліба. Зробити набагато корисніші та смачніші грінки можна на своїй кухні за кілька хвилин.

Подробиці

Для цього наріжте шість скибочок батона на однакові за розміром кубики. Отримані заготовки слід перекласти у звичайний целофановий пакет.

Після цього візьміть 100 г вершкового масла і розтопіть його в ємності, що підходить для цього.

До масла додайте дві дрібно посічені гілочки кропу і 100 г натертого на дрібній тертці сиру. Сюди ж відправте два роздавлені в часнику зубці часнику.

Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть у пакетик із сухарями. Струсіть пакет кілька разів, щоб усі сухарики просочилися ароматною сумішшю.

Нарешті, настав час приступати до випічки. Застеліть лист пергаментним папером, який необхідно змастити рослинним маслом за допомогою пензлика, і викладіть майбутні грінки.

Після цього відправляйте їх на 15 хвилин у духовку на 180 градусів. Такі сухарики можуть бути як самостійною закускою, так і доповненням для багатьох страв.

попередня статтяЩо робити з часниковою стрілкою: обривати чи витягувати
наступна стаття4 способи використання антисептика для рук у побуті
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я