...

Українська акторка Анна Саліванчук коротко відповіла про розподіл майна з колишнім чоловіком-нардепом

Підпишіться на нас:

Акторка Анна Саліванчук 8 років була в шлюбі з народним депутатом України ІХ скликання Олександром Божковим. Рік тому, а саме в травні 2023 року, подружжя розлучилося. Жодна сторона не коментувала причини розпаду родини. Навіть зараз про це немає жодних натяків, що могло спонукати подружжя подати на розлучення.

Журналістів та фанів Анни Саліванчук цікавить, що саме відбувається в житті акторки. Зокрема, як акторка розв’язала майнові питання з колишнім чоловіком. Саме про це журналісти ICTV2 програми «Ранок у великому місті» вирішили спитати Анну, проте відповідь була досить різкою та короткою. Акторка не була налаштована на душевні бесіди щодо особистого життя.

Анна Саліванчук коротко відповіла журналістам, що нічого не може сказати. Окрім того, поруч з нею стоїть син Гліб. Дізнатися факти з перших вуст не вдалося. Можливо, пізніше настане час, коли акторка захоче поділитися деталями розлучення, але не зараз. Єдине, що Анна Саліванчук раніше розповідала, що чоловік не підіймав на неї руку та не бив, тому подібні версії розлучення не треба розповсюджувати мережею.

Анна Саліванчук з колишнім чоловіком Олександром Божковим

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я