“Секрет” розставляння на городі блюдець з солодкими газованими напоями

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді досвідчені городники роблять на заміській ділянці досить несподівані події. Наприклад, розставляють на грядках посуд, заповнений темним газованим напоєм. Втім, незважаючи на дивність процедури, вона має сенс.

Подробиці

Так, наявність на городі блюдець із колою допомагає боротися із поширеним шкідником.

Спочатку потрібно взяти досить широке блюдце і налити колу.

Відомо, що цей напій містить багато цукру. На запах солодкого компонента звертають увагу багато шкідників.

Але первинною метою городника є слимаки. Якщо на заміській ділянці є молюски, то багато хто з них обов’язково потрапить у «пастку».

Шкідники, що залізли в посуд, в ній і залишаться. Справа в тому, що слимакам складно вибратися навіть з неглибокої тарілочки.

Огороднику залишиться лише підняти блюдце, віднести його якнайдалі від дачної ділянки і викласти молюсків на грунтовий покрив. Тепер грядки звільнені від слимаків (якщо не від усіх, то від більшості – точно).

З цього моменту багато городніх культур будуть у безпеці. Насамперед йдеться про капусту, яка більше не стане об’єктом атаки з боку цього “звіра”.

попередня статтяЩо додати до тіста для “пишності”
наступна статтяЯк зробити вдома “найгостріший соус у світі”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я