Дієтолог розповіла, як подолати голод перед сном

0
Дієтолог розповіла, як подолати голод перед сном
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Буває, що пізно ввечері, прямо перед сном, людину може долати голод. Це може турбувати людей, які активно стежать за своєю вагою. Все ж таки переїдати на ніч мало хто захоче. У таких ситуаціях багатьох турбує питання, чи варто терпіти до ранку чи краще вгамувати голод. Які продукти вибрати, щоб не зашкодити здоров’ю та фігурі.

Подробиці

Фахівці в галузі харчування рекомендують відмовитися від нічних перекушування. Необхідно витримувати чотири години голоду до сну. Про це сказала дієтолог Юлія Панова.

«Відповідно до наших біологічних ритмів вечеря рекомендується до 19:00-19:30, коли травлення активно працює».

Якщо така система не підходить, необхідно переглянути меню. Зазвичай перед сном хочуть їсти ті чоловіки та жінки, яким не вистачає білка в раціоні.

Для перекушування можна вибрати склянку кефіру, ряженки, йогурт або ложку сиру. Також доктор Панова зазначила, що допоможуть позбавитися голоду горіхи, але не варто їсти більше 15 грамів. Із фруктів на ніч більше підійде авокадо.

Перед сном можна випити зелений або трав’яний чай.

попередня стаття5 кроків, які потрібно зробити ввечері сьогодні, щоб схуднути завтра
наступна статтяДе слід зберігати олію, щоб вона не стала гіркою
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я