...

Ви точно можете згадати цей смак дитинства, якщо приготуєте за цим рецептом торт «Графські руїни»

Підпишіться на нас:

Один із улюблених десертів багатьох – торт «Графські руїни» – смак дитинства. Особливо незвичайний він виходить із домашнім кремом.

Подробиці

До чергового свята чи радісного приводу спробуйте спекти його за цим рецептом.

Бісквіт

Для початку розтопіть 40 г вершкового масла. Потім потрібно збити в піну два яйця разом з 70 г цукру. Не вимикаючи міксера, сюди ж вилийте масло.

Потім насипте півсклянки борошна та чайну ложку розпушувача. Ретельно перемішайте, щоб вийшло по консистенції густе тісто, що ллється.

У форму для запікання покладіть папір для випічки, акуратно розподіліть тісто. Форму закрийте фольгою і помістіть в духовку, розігріту до 200 – 220 градусів приблизно на 12 – 17 хвилин. Після цього дістаньте корж із духовки, остудіть його до кімнатної температури.

Крем

Для крему треба буде збити 200 г вершкового масла, половину склянки молока, півсклянки цукру, два жовтки. Наприкінці збивання для легкого аромату та смаку горіхів можна додати одну або дві ложки коньяку. Близько 150 г чорносливу добре вимийте, обдайте окропом, після цього наріжте на дрібні шматочки і додайте в крем. Все перемішайте.

Безе

Потрібно збити 6 білків та 400 грам цукрової пудри. Сформуйте невеликі за формою безе та спечіть їх на пергаменті.

Складання торта

Готовий корж кімнатної температури треба просочити сумішшю з 50 г води, 2 чайні ложки коньяку і такої ж кількості цукру.

Після цього змастити корж щільним шаром крему, викласти безе шар. Поверх нього помістити ще один шар крему, але так, щоб він не заходив на краї. Кожен новий шар безе і крему робити по діаметру все менше і менше, щоб утворилася гірка.

Після цього готовий торт полити розтопленою шоколадкою, помістити на кілька годин у холодильник, щоб крем став твердішим, а сам торт легко було різати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я