...

Сестра Маші Єфросиніної та колишня невістка Віктора Ющенка опублікувала фото з московської арт-галереї

Підпишіться на нас:

В мережі зараз можна побачити багато публікацій про Лізу Ющенко. Це не дивно, бо вона колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка, а ще рідна сестра Маші Єфросиніної.

В родині стався розкол через війну, бо одна сестра захищає в медіапросторі Україну, а інша залишається в Москві та ніяк не висловлюється про агресивну та вбивчу  політику росії проти України. Тільки сказала, що бажає, щоб це якнайшвидше все закінчилося.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Маша Єфросиніна сказала, що їй дуже боляче говорити про сестру. І назагал вона не хоче проявляти почуття та думки, бо в людей немає емпатії й вони почнуть спекулювати ними.

Окрім того, Маша Єфросиніна зазначила, що не може відповідати за вчинки та поведінку інших людей. Навіть, якщо це її найближчі родичі. Як сестри, Маша та Ліза наразі не спілкуються, проте в İnstagram вони підписані одна на одну. Раніше сестри за кожної можливості намагалися провести час разом. Окрім того, під фото іноді можна побачити й коментарі від мами Людмили Єфросиніної.

Мама Лізи Ющенко — Людмила Єфросиніна / Джерело: İnstagram/liza_u
Мама Лізи Ющенко коментує фото доньки в Москві — Людмила Єфросиніна / Джерело: İnstagram/liza_u

Ліза Ющенко вийшла вдруге заміж за російського бізнесмена, на ім’я Сергій у 2014 році. Більше про нього нічого невідомо, в фотоблозі фото чоловіка Ліза не публікує. В неї двоє дітей: донька від першого шлюбу та син від теперішнього чоловіка. Ліза продовжує жити в російській столиці та відвідує заходи з подругами.

Ліза Ющенко на виставці в Москві / Джерело: İnstagram/liza_u
Ліза Ющенко на виставці в Москві / Джерело: İnstagram/liza_u

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я