...

Безпрограшний та універсальний маринад для смажених курячих гомілок

Підпишіться на нас:

Курячі гомілки можна замаринувати однаково для смаження на мангалі чи в духовці. В будь-якому випадку буде неодмінно смачно. Маринад надзвичайно простий. Приготування займе буквально дві хвилини.

Подробиці

Для приготування маринаду потрібна сметана, гірчиця, сіль, спеції для курки. Пропорцій навіть не треба особливих для нього. Все робиться на око.

Зверніть увагу на гірчицю. Чим більше її в маринаді, тим відчутніша може бути гостринка. Проте після комбінації зі сметаною та після смаження не залишається специфічного присмаку. Головне, що курка стає надзвичайно м’якою, а сметана робить її соковитою.

Можете використовувати спеції для курки, які вам подобаються. В комплексних приправах вже є мікс всіх необхідних. Щедро намастіть гомілки соусом та залиште на годину. А потім відправляйте в духовку смачного.

Рекомендація. Щоб гомілки були краще просолені, посипте їх сіллю та залишіть на 30 хвилин. Потім ще раз підсоліть та залишіть постояти. І потім вже маринуйте. Такий спосіб добре підійде й для цілої курки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я