...

Б’юті-астрологія: в які дні найкраще робити манікюр та інші процедури

Підпишіться на нас:

Деякі знаменитості не приховують, що стрижуться відповідно до місячного календаря, а перед тим, як лягти під ніж пластичного хірурга, обов’язково радяться з астрологом і складають натальну карту. Давай і ми займемося своєю красою з огляду на зірки! Адже стригтися, робити манікюр або збільшувати губи можна далеко не будь-якої миті, як багато хто думає.

Місячні цикли та їх вплив люди уважно вивчають ще з давніх-давен: жерці, чаклуни, астрономи і навіть астронавти. І їхні численні інтерпретації вносять сумбур у наше і без того метушне життя — шалене і швидкісне, в якому потрібно встигнути зробити кар’єру, народити дітей, любити чоловіка з ранку до ночі, варити борщ, качати прес, висипатися за 4 години і при цьому не старіти .

Звісно, у такому цейтноті недалеко і до чаклунства! Іноді, усі засоби хороші. Але Місяць та його цикли не просто містичні історії та культ з минулого. Вплив планет вивчає цілком світська наука фізика. Доведено, що Всесвіт — це хвилі, які живуть за своїми законами та мають можливість надавати відчутний вплив на живі організми. І людина не є винятком. Але це все теорія. На практиці ж нам хочеться дізнатися, як «осідлати» ці хвилі, щоб використати їхню силу та потенціал для посилення власного здоров’я, краси та довголіття.

Правило перше: розвивайся, займайся духовною та фізичною освітою, і тоді ти з легкістю підключатимешся до цих хвиль і інтуїтивно уникнеш ряду помилок. Плюс базові знання впливу планет на поведінку людей підкажуть тобі, коли та які б’юті-процедури краще вплинуть на твій настрій та життя.

Слідуємо інтуїції: після молодика енергія нашої примхливої планети зростає. Зараз добре піде все те, що потрібно помножити. У ці два тижні варто робити манікюр, спа-процедури для ніг, обгортання, щоб наситити шкіру, маски для волосся, плазмотерапію, мезотерапію. Також можеш зважитися на філери, контурну пластику та ніжними руками грамотних косметологів наповнити свої губи свіжістю та кольором.

До цього ж періоду відносяться і глибші втручання: збільшення грудей, ринопластика, пересадка волосся.

Але як тільки Місяць піде на спад, разом з нею впадуть і енергопотоки, які допомагають підтримувати себе в балансі, почнуться два тижні нестабільності та втоми, що посилюється. На допомогу прийдуть лімфодренажні процедури, стрижка, якщо потрібно скинути старе і сповільнити зростання волосся, курси детоксу, масаж для схуднення. Не зайвими будуть епіляція (пам’ятай про період уповільнення росту волосся!), чистка обличчя або відлущуючий пілінг (тут, звичайно, розумно, по сезону).

Висновок простий: Місяць росте – потрібні б’юті-процедури, які заповнюють та посилюють. Коли зменшується – настав час прибирати все зайве, чиститися і худнути.

У Місяця існують, так звані, тимчасові«хвилі» 9, 19 та 29-х місячних діб, у цей період головне – не наламати дров!

За астрологічними трактуваннями, 9-й місячний день – це обман та ілюзія. 19-й – загострення конфліктів та амплітуди негативу. А 29-й день в езотериці взагалі називають сатанинським, далі підбирати йому епітети сенсу немає.

Які процедури робити у ці дні? Максимум – гуляти, медитувати, приймати теплі ванни з двома кілограмами морської солі, пити багато води, мінімізувати вживання м’яса, алкогольних напоїв, цигарок та обмежити спілкування. І ти, і твої близькі цими днями часом стаєте один для одного максимально токсичними. Знижуємо оберти та сповільнюємося!

Ні-ні, це ще не все! Є ще молодик і повний місяць — два центральні ядра в щомісячній взаємодії Землі та її таємничого супутника Місяця. Ці дні максимально хороші для духовного розвитку, тантричних практик, йоги, медитацій, купання в холодній воді та одноденній віпасані з обітницею мовчання. Ці дні не для тіла, а для духа. Але й тіло після таких духовних практик відгукнеться максимально вдячно.

А як же ретроградний Меркурій, ти запитаєш? Відповідаємо: щохвилини на нас тиснуть тонни повітря, дози ультрафіолету та гігабайти новин 🙂 Давай вчитися керувати своїм станом і не залежати від зовнішнього впливу. І тоді будь-які спа врятують тебе і посприяють красі, стрункості та довголіттю!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я