Які 9 типові помилки допускають сучасні жінки середнього віку

0
Які 9 типові помилки допускають сучасні жінки середнього віку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З роками багатьом із нас властиво менше дбати про себе та відкладати вирішення проблем на потім. Не роби так!

Не займаєшся спортом

Фізична активність важлива для здоров’я та якості життя в цілому. Вона допоможе впоратися з багатьма видами болю та проблемами зі здоров’ям. Якщо ти ще не полюбила спорт – саме час розпочати!

Не оновлюєш гардероб

Відкрий шафу і викинь із неї те, що давно вийшло з моди чи негарно на тобі виглядає. Купи те, що подобається, і підніми собі настрій.

Не стежиш за роботою серця

Серцево-судинні захворювання – головна причина смерті у всьому світі. Так що не забувай перевіряти тиск, рівень холестерину та цукру, а також стежити за вагою. Це допоможе знизити ризик проблем із серцем до мінімуму.

Не дбаєш про себе

Так, часто на це не вистачає часу, але подумай, на що ти його витрачаєш. Настав час відвернутися від постійної турботи про оточуючих і нарешті подумати про себе!

Мало спиш

Дні, коли можна було всю ніч танцювати, а вранці встати та піти на роботу чи навчання, вже в минулому. Постарайся і в цьому аспекті не забувати про себе і достатньо спати. Постійне недосипання призведе до проблем зі здоров’ям.

Не стежиш за зачіскою

З віком волосся стає тоншим, а його об’єм — меншим. Підбери підходящу стрижку і віднови колір – відразу відчуєш себе краще!

Не ходиш до стоматолога

Регулярне чищення та догляд за зубами – запорука здоров’я не тільки в роті. Нещодавно вчені встановили зв’язок між поганою гігієною рота та проблемами з кровоносними судинами. Тож займися цим питанням сьогодні ж!

Носиш неправильну білизну

Крім того, що ліфчик не за розміром просто незручний, він ще може викликати проблеми зі здоров’ям. Варто підібрати відповідний розмір у магазині за допомогою консультанта.

Не працюєш над сексуальним життям

Буває так, що з роками потяг до сексу згасає, та й ніхто з партнерів не хоче працювати над технікою. Те, що тобі більше 30 (або 40 тощо), не означає, що можна більше нічого не робити! Подумай, що тебе не влаштовує в сексі, і разом із партнером виправ це якнайшвидше.

попередня статтяКорисний та смачний салат з пекінської капусти з куркою
наступна статтяЩо треба додати до салату з помідорів та огірків для покращення звичного смаку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я