Великодні шоколадні яйця для дітлахів

0
Великодні шоколадні яйця для дітлахів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Готуючи святковий стіл на Великдень, ми намагаємося дотримуватися вікових традицій. Діти чекають різнокольорових крашанок, смачних пасочок. А ще діти люблять сюрпризи. Тому приготуйте для них шоколадні яйця з цим самими сюрпризами.

Подробиці

Щоб порадувати малечу, треба взяти пластикові форми від кіндер-сюрпризів. Вони можуть бути і маленькі, і великі. Потім розтопити на водяній бані улюблений шоколад гарної якості. Змастити всередині форми від яєць, покласти в лоток від яєць і прибрати в морозильну камеру на пів години. Коли застигнуть, акуратно вийняти половинки яєць із форм. Щоб зробити це легко, варто на 1-2 секунди опустити пластик в гарячу воду.

А тепер можна покласти сюрприз: цукерку, маленьку іграшку, у велике яйце – звичайну крашанку або щось іще, чому буде рада дитина. Розтопивши ще трохи шоколаду, треба змастити обидві половинки яєць, скріпити і знову відправити в морозилку на 10-15 хв.

Такі великодні шоколадні яйця з сюрпризом викличуть щирі емоції у дітей!

попередня статтяПластикові пляшки допоможуть регулювати полив огірків та кабачків
наступна статтяПравильно висадити розсаду перців – це ще те мистецтво
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я