Родинне протистояння між Віктором Павліком та 29-річною дружиною Катериною Реп’яховою: буде дитина чи ні

0
Родинне протистояння між Віктором Павліком та 29-річною дружиною Катериною Реп'яховою: буде дитина чи ні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Подружнє життя між 58-річним Віктором Павліком та молодою дружиною Катериною Реп’яховою набуває нових барв, бо в родині знаменитості точаться суперечки щодо народження ще однієї дитини.

Катерина вмовляє Віктора Павліка на народження доньки. Співак і радий був би, але в нього є сумніви, бо йому вже 58 років. Він вважає, що це вже складний вік. Потрібно враховувати, що в пари вже росте 2-річний син (в червні буде 3 роки).

Михасик потребує зараз великої уваги, адже проходить лікування для покращення мовленнєвого апарату. В хлопчика затримка розвитку мови, тому він проходить корекційну терапію.

Якщо Віктор Павлік з обережністю ставиться до ідеї народження ще однієї дитини, то дружина вважає інакше: «Віктор Франкович каже, що він старий і не витримає. А я, звісно, хочу ще дітей. Хочу ще дуже донечку. Головне, що я хочу, а все інше вже…».

попередня статтяКулінари розповіли, що додати в маринад для жорсткого м’яса
наступна статтяКулінари розповіли, як приготувати ледачі біляші
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я