Як зробити фарш, якщо немає м’ясорубки

0
Як зробити фарш, якщо немає м'ясорубки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не на кожній кухні є м’ясорубка. Багато людей купують в магазині готовий фарш. В ситуації, коли є м’ясо, але немає чим його обробити, може опинитися кожен. Звичайно, що бігти в магазин побутової техніки ніхто не буде. Є два методи, які допоможуть подолати проблему.

Подробиці

Домашнім котлетам бути, якщо у вас є блендер. Наріжте м’ясо на шматки та перемеліть. Фарш буде більш однорідний, ніж через м’ясорубку, але приготувати котлети чи ковбаски буде вже набагато простіше.

Другий метод — ручний. Вам знадобиться гострий ніж. Потрібно дуже дрібно різати м’ясо. На нарізання піде більше часу, ніж з блендером. В кулінарії навіть є страва саме з такого фаршу. І називається вона «Рублені котлети».

До речі, приготувати такі котлети — хороша ідея. Якщо зробите фарш з двох курячих грудок, додайте до них 2 яйця, подрібнену цибулю, 2 ст.л. майонезу та борошна 2-3 ст.л. Перемішайте фарш. Викладайте ложкою на добре розігріту сковороду. Обсмажте до золотистої скоринки. Смачного!

попередня статтяЦі три добавки не можна вважати простими «вітамінками» і приймати потрібно їх з обрежністю
наступна статтяЯк приготувати мариновані помідори «Чері» на закуску
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я