Для чого потрібен друшляк в приготуванні плову: кулінарний лайфхак

0
Для чого потрібен друшляк в приготуванні плову: кулінарний лайфхак
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про плов існує багато суперечок. Є певний стандарт, якого більшість намагаються притримуватися, але кулінарні вподобання у всіх різні. Не будемо вдаватися в тонкощі приготування, бо це досить суперечлива тема. Поговоримо про один цікавий лайфхак, який пов’язаний з використанням друшляка.

Подробиці

Скільки людей, стільки й думок щодо цибулі, моркви, спецій. Головне, щоб плов залишився пловом, а не став кашею. І друшляк в цій темі також.

Деякі кулінари стверджують, що воду в казан з пловом потрібно наливати за допомогою друшляка. Потік води не буде стрімким при заливанні, тож не пошкодить шар вкладеної крупи та не підніме олію. Одночасно з цим рідина потрапить на дно. При готуванні вода та жир повинні поступово просочувати рис, що відбувається поступово при википанні води.

Якщо у вас не виявилося під рукою друшляка, нічого страшного. Можна налити в казан воду з використанням шумівки. Цей лайфхак допоможе вам приготувати найсмачніший плов з правильною консистенцією.

попередня статтяГородники розповіли, коли та як садити гарбузи, щоб був гарний урожай
наступна статтяЩо рекомендують вирощувати дачникам-початківцям, щоб росло швидко та без проблем
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я