...
ГоловнаКулінаріяЧому розвалюються котлети з рибного фаршу: основні помилки

Чому розвалюються котлети з рибного фаршу: основні помилки

Підпишіться на нас:

Котлети з рибного фаршу є стравою дуже корисною та смачною, тому час від часу варто балувати себе. Готувати страву не так складно, як здається на перший погляд.

Подробиці

Технологія підготовки фаршу залишається такою самою, як при приготуванні звичайних котлет. Секрети криються лише у правильному співвідношенні компонентів.

Часто недосвідчені кулінари стикаються з тим, що котлети розвалюються під час приготування.

Через які помилки це відбувається:

  1. Якщо ваш фарш вийшов дуже рідким, то не варто випробовувати успіх і відправляти його на сковорідку. Такі котлети обов’язково розваляться. Тому слідкуйте за текстурою фаршу в момент ліплення котлет. Найчастіше занадто велика кількість води стає побічним ефектом приготування котлет із розмороженої риби. У такому разі потрібно додавати хліб, який нейтралізує воду.
  2. Не варто забувати про те, що роль “кулінарного клею” у приготуванні котлет традиційно відіграють яйця. Є одна хитрість, що дозволяє приготувати смачні котлети, які не втратять свою форму. Спочатку у фарш додається жовток. Білок ми збиваємо окремо і потім з’єднуємо з іншими котлетним фаршем.
  3. Не варто починати смаження у той момент, коли сковорідка ще холодна. Через це котлети розвалюються.
  4. Також варто пам’ятати, що котлети мають бути середнього розміру. Великий шмат фаршу під впливом температури однозначно розвалиться на кілька частин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...