...
ГоловнаКулінарія5 секретів, які допоможуть зробити будь-який суп смачнішим

5 секретів, які допоможуть зробити будь-який суп смачнішим

Підпишіться на нас:

Супи є важливою частиною правильного харчування, оскільки рідка гаряча їжа здатна значно покращити стан здоров’я. Суп не повинен бути прісним: при належному старанні першу страву завжди можна перетворити на кулінарний шедевр ресторанного рівня.

Які 5 секретів дозволять вам зробити суп смачнішим:

1.Якість бульйону.

Саме від нього залежить смак всього супу: решта інгредієнтів лише вноситиме додаткові корективи. Якщо ви вибираєте м’ясний бульйон, то намагайтеся не робити його надто жирним.

2.Експерименти.

У багатьох цікавих рецептах є незвичайні інгредієнти, які не варто боятися додати. Так, ними може виступити соєвий соус або певний сорт вина.

3.Спеції.

Щоб розкрити їх потенціал, додавайте приправи в кінці готування. Найпопулярнішими спеціями для різних видів супів є всі види перців, часник, мускатний горіх, майоран, чебрець.

4.Пробуйте.

Якщо ви просто додасте інгредієнти і чекатимете, коли суп приготується, то результат може вас не порадувати. Краще стежити за готуванням, постійно пробуючи свій майбутній шедевр.

5.Правильна подача.

Цей етап має на увазі творчий підхід: якщо суп красиво прикрасити, то страва не тільки стане красивішою, але й набуде нових відтінків смаку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...