...
ГоловнаЛайфстайлНазвано 4 важливі справи, які потрібно зробити з ґрунтом у теплиці навесні

Названо 4 важливі справи, які потрібно зробити з ґрунтом у теплиці навесні

Підпишіться на нас:

Якщо ви плануєте зібрати гарний урожай, то на початку весни над грунтом у теплиці варто попрацювати. Усього кілька заходів дозволять зробити її неймовірно якісною. Варто сфокусуватися на чотирьох простих діях. У чому вони полягають?

Сніг

Будь-який досвідчений дачник намагається встигнути прикрити тепличний ґрунт достатньою кількістю снігу. Завдяки цій простій дії земля стане в рази родючішою.

Дезінфекція

Це достатньо необхідний етап, який не рекомендується пропускати. Знезараження ґрунту та й самої теплиці загалом дозволяє позбавити ґрунт від патогенів.

Біла гірчиця

Намагайтеся встигнути посіяти сидерат таким чином, щоб його вдалося скосити і викласти мульчею приблизно за 7-10 днів до посадки основних рослин.

Підживлення

Вибирати можна абсолютно будь-які добрива для ґрунту, які ви вважаєте за потрібне. Але варто пам’ятати про терміни. Внесення поживних речовин потрібно провести не пізніше 14 днів до посадки основних культур.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...