...

Які інгредієнти можна додавати виключно наприкінці приготування супу

Підпишіться на нас:

Приготування перших страв має певний алгоритм. Якщо його дотримуватися смак буде на висоті. Деякі інгредієнти мають потенційну можливість зіпсувати його, якщо їх покласти в неправильний момент.

Подробиці

Деякі компоненти можна додавати виключно наприкінці приготування. Буквально за кілька хвилин до приготування. На першому місці креветки, мідії, кальмари. При тривалому знаходженні в гарячій рідині вони стають гумовими на смак.

Деякі супи заправляють сметаною або йогуртом. Якщо ці продукти закласти на самому початку, вони згорнуться. В результаті в бульйоні будуть плавати пластівці.

Сирні супи також мають свою особливість. Це доповнення для смаку та консистенції вводять наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир в супі — не найкраще видовище.

Іноді в суп вводять яйця. Вони гарно плавають пластівцями, але це взагалі за хвилину до виключення каструлі роблять. Довго варене яйце в супі зробить його гумовим. Ось і всі рекомендації. Нехай у вас буде найсмачніший та найвдаліший обід та суп.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я