Навіщо перевіряти пластикові вікна магнітом: у чому полягає хитрість

0
Чим замінити звичайні штори – 7 ідей для стильного оформлення вікна
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У зимовий час теплові втрати з приватного або комерційного фонду ризикують виявитися дуже серйозними – часом вони можуть доходити до кількох десятків відсотків, якщо використовуються старі вікна, що «дихають», з дерев’яного матеріалу.

Зменшити втрати тепла можна, якщо вибрати для житла повноцінні пластикові вікна, відмінні як чудовим зовнішнім виглядом, так і довговічністю щодо експлуатації.

Вибір правильного профілю

При підборі вікон із пластику ПВХ вам потрібно акцентувати увагу на профілі.

Дорогі рішення часто мають товщину пластику профілю до 3 мм, дешевші – до 2.5 мм. А дешеві аналоги можуть оснащуватися профілями товщиною до 2 мм, але їх найчастіше використовують для господарських будівель.

Навіщо потрібен магніт  при виборі пластикових вікон

Часом у дешевих версіях пластикових вікон може не бути несучої конструкції у вигляді сталевого профілю, який і додасть високі показники жорсткості всій віконній системі.

Для місць, де панують сильні вітри, вибір пластикових із додатковим сталевим армуванням є найкращим рішенням – вони обов’язково залишаться цілими.

Але в тих регіонах, де переважають слабкі вітри, вікна з пластикового профілю без сталевого армування також вважаються непоганим вибором – коштують на порядок дешевше і довго служать!

Однокамерні чи двокамерні склопакети

Більшість бюджетних рішень шириною до 58 мм мають полегшене конструктивне виконання. В них міститься не більше 2 рядів стекол і такі системи прийнято називати однокамерними, які чудово підходять для регіонів, що знаходяться в Середній смузі.

Для регіонів Півночі вигідніше замовляти вікна із шириною профілю до 70 мм. У них розміщуються до 3-х рядів стекол і такі системи прийнято називати двокамерними склопакетами. Вони апріорі відрізняються підвищеними показниками щодо теплової ізоляції.

Фурнітура

При підборі пластикових вікон неможливо пройти повз фурнітуру, в яку входять такі елементи: блокатори замків, відкидні ножиці, петлі, замки, ручки, дитячі замки та мікропровітрювання.

Вся пропонована фурнітура повинна бути найвищої якості. В іншому випадку після року експлуатації профілі можуть внаслідок сильного вітрового впливу поламатись, і доведеться проводити дуже дорогий ремонт.

Придбання та встановлення пластикових вікон вважається найкращим рішенням для приватного або комерційного сектора. Такі вікна естетичні, відрізняються міцністю і навіть за мінімального догляду здатні прослужити десятиліття.

попередня статтяЩо робити, щоб каша з пшона вийшла без присмаку гіркоти
наступна статтяЯк приготувати заморожені голубці: помилки, яких припускають господині
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я