“Секрет” швидкого приготування моркви для салату без варіння

0
Як без варіння швидко довести моркву до стану, щоб нарізати для салату
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Деколи не хочеться возитися з салатом лише через те, що доводиться багато часу витрачати на приготування овочів. Якщо говорити про моркву, то саме цей коренеплід вариться дуже довго. Хочеться швидше все приготувати та порадувати себе свіжим салатом. Як без варіння швидко довести моркву до стану, щоб нарізати для салату

Подробиці

Моркву для салату можна приготувати за 5-10 хвилин якщо знати просту хитрість. При цьому морква збереже всі свої вітаміни і залишиться корисною.

Скористайтеся простою порадою, якщо у вас вдома є мікрохвильова піч. Саме вона допоможе швидко довести моркву до потрібного стану.

Береться щільний целофановий пакет, в який кладуть вимиту та очищену моркву. У коренеплоду можна видалити верхню частину.

Пакет заповнюється водою та зав’язується таким чином, щоб вода не витікала. Відправте вашу моркву в мікрохвильову піч (на 850 ВТ) і “варіть” овоч 5 хвилин.

Готовність коренеплоду перевіряється вилкою.

Можна обійтися і без кулька. Наріжте очищену моркву шматочками і відправте в мікрохвильову піч на 3 хвилини.

попередня статтяПравильно поливаємо яблуню: скільки потрібно води та як часто
наступна стаття“Секрет”, який допоможе приготувати “ідеальний” рис
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я