...

Які рослини потрібно посадити, якщо ви хочете, щоб у будинку приємно пахло

Підпишіться на нас:

Ні для кого не секрет, наскільки важливий запах, що панує в будинку: від цього фактора безпосередньо залежить самопочуття та настрій мешканців. Жоден запах, що видається ароматизаторами повітря, не зрівняється з пахощами, які розповсюджують деякі кімнатні рослини. Тому дбайливі господині й прагнуть озеленити своє помешкання.

Мірт

Мірт має жорстке листя – воно-то і виділяє ефірні олії, які наповнюють приміщення свіжим запахом, що нагадує евкаліпт, а він, як відомо, має здатність заспокоювати нервову систему.

Герань

Головне при виборі герані – підібрати відповідний сорт. Цей фактор впливає на те, який саме аромат ви відчуватимете – лимону, яблука чи мускатного горіха.

Ще один примітний факт про герані: речовини, що виділяються квіткою, допоможуть вам позбутися головного болю.

Жасмин Самбак

Під час цвітіння, яке, до речі, триває з березня по жовтень, рослина буквально посипана квітами, що мають невеликий розмір і приємний, трохи солодкуватий аромат.

Хойя м’ясиста

Якщо ж вам більше до вподоби не тонкі пахощі, а важкий, цілком відчутний аромат, варто придивитися до хойї м’ясистої. Її великі зірчасті квітки, що мають біло-рожеве забарвлення, приємно пахнуть лікером.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я