Ця дивна звичка зробить тебе довгожителем: висновок вчених

0
Ця дивна звичка зробить тебе довгожителем: висновок вчених
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей найпростіший ритуал, який можна проводити щодня, здатний продовжити життя та покращити його якість.

Правильно харчуєшся і багато займаєшся спортом, щоб якомога довше залишатися молодою і прожити до сивини? Ми безумовно схвалюємо такий підхід, але знаємо неймовірно простий спосіб посилити твої старання. Йдеться про дивну на перший погляд звичку, яка насправді здатна зробити тебе справжнім довгожителем.

Результати дослідження, яке було опубліковано ще у 2014 році, показали, що елементарне сидіння на підлозі може значно продовжити життя. З’ясувалося, що здатність вставати з підлоги є показником довголіття у людей віком від 51 до 80 років.

Експеримент також показав, що люди, які важко справляються із завданням вставати з підлоги, ризикують померти в 5-6 разів раніше, ніж ті, хто з легкістю справлявся з цим завданням. Ця вправа тільки здається нісенітницею, адже насправді вона відмінно показує загальний фізичний стан здоров’я людини і розкриває її функціональні можливості.

Звичка щодня сидіти на підлозі дає суцільні плюси. Вона допомагає покращити баланс та координацію, а також зміцнює хребет та випрямляє поставу.

попередня статтяЯк приготувати кальмари у соусі з часником
наступна статтяЕксперти склали список продуктів харчування, які не можна мити перед приготуванням їжі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я