...
ГоловнаКулінаріяЩо робити з «гумовими» кальмарами: врятувати чи викинути

Що робити з «гумовими» кальмарами: врятувати чи викинути

Підпишіться на нас:

Кальмарів найчастіше відварюють, коли є ідея приготувати салат. На перший погляд, нічого особливого. Просто потрібно на хвилину чи дві відправити кальмарів в окріп та дістати. Чому вони виходять гумові на смак? Бо таки певна технологічна помилка була допущена в приготуванні.

Подробиці

Не поспішайте позбавлятися від цінної смакоти. Якщо ви випадково перетримали кальмара в гарячій воді, тоді потрібно перекласти його в бульйон та тушкувати протягом 30 хвилин.

Ця процедура допоможе повернути м’якість, проте смакові властивості дещо будуть втрачені. Варто пам’ятати, що свіжого кальмара відварюють близько 1 хвилини. А заморожено треба покласти в гарячу воду та включити вогонь на 3 хвилини. Не довше. При правильному підході кальмари вас не розчарують.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...