Популярні стрижки для волосся середньої довжини

0
Подовжений боб
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для тих, хто не готовий до каре, є кілька способів зробити незвичайну та модну стрижку.

Подовжений боб (фото зверху)

Стрижка боб тримається у списку головних трендів вже не перший рік і, здається, не збирається здавати позицій. Цього літа рекомендуємо звернути увагу на м’який подовжений варіант до плечей. Ця стрижка відмінно підходить будь-якому типу волосся: як хвилястих, так і прямих. Вона коригує овал обличчя, допомагає приховати недосконалість шкіри та візуально витягує кругле обличчя. За рахунок асиметричних ліній волосся виглядає об’ємніше – це ідеальне рішення для тонкого волосся. Така стрижка – нескінченне поле для експериментів, адже укласти її можна різними способами – спробуйте зробити легкі пляжні хвилі, «мокрі» локони або укласти чубок на бік.

Каскад із чубчиком

Ще одна класична стрижка, до якої цього сезону додалася чубчик. У стрижці каскад чергуються пасма різної довжини – від короткого волосся на маківці йдуть плавні переходи по довжині. Її головний плюс — здатність надавати обсяг навіть найтоншому волоссю. Така стрижка універсальна і підкреслює будь-який тип зовнішності, але є й мінуси – каскад вимагає постійної корекції у майстра та щоденного укладання.

Каскад із чубчиком

Біксі

Стрижка біксі – тренд, про який ми благополучно забули на 30 років. Це творіння зіркових стилістів 90-х – мікс боба і піксі: ця стрижка дуже коротка для першого і дуже довга для другого. Бікси цього сезону слід носити з легким каскадом і невеликим чубчиком. Варіант досить сміливий, але якщо ви давно хотіли зважитися на якийсь експеримент із зачіскою, майте біксі на увазі.

Біксі

попередня стаття5 “секретів”, щоб тюльпани довго цвіли
наступна стаття5 “кулінарних міфів”, в які вірять лише недосвідчені господині
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я