Як часто можна прати рушники: 50% господинь роблять помилку

0
Як часто можна прати рушники: 50% господинь роблять помилку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі знають, що прати рушники потрібно часто. На них швидко накопичується бруд, бактерії, тому пральна машина постійно напоготові. Половина господинь перуть рушники занадто часто, інші дотримуються більш тривалих проміжків часу між пранням. Розгляньмо це питання детальніше.

Подробиці

Мова йде не про кухонні рушники, а з ванної кімнати. Переважно рекомендують прати не частіше, ніж один раз в три дні. Щоб розуміти потребу глибше, потрібно брати до уваги, скільки людей живе в родині, в кожного свій рушник  чи загальний, наскільки часто в родині приймають душ та ін.

З урахуванням всього рушники для обличчя рекомендується прати один раз на 2 дні, якщо для ніг — раз на 3 дні. Загальні банні рушники перуть один раз на тиждень. При дотриманні цих правил буде ідеальна чистота та не буде жодних загроз для шкіри щодо причин для виникнення акне, прищів та інших проблем.

попередня статтяШвидкі маринади для курки на різний смак: 5 варіантів
наступна статтяАпетитна закуска з черствого хліба: не пропаде жодної крихти
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я