Який шашлик дієтологи вважають корисним

0
Який шашлик дієтологи вважають корисним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дієтолог Ірина Писарєва розповіла, який шашлик є найкориснішим. Фахівець вважає, що курка, лосось і форель підійдуть тим, хто дбає про своє здоров’я.

Подробиці

Вона зазначила, що риба, наприклад, багата на Омегу-3 жирними кислотами та іншими вітамінами. Не менш корисно готувати її на мангалі цілою. Крім того, це може бути сибас або дорада. А ось птахів краще підсмажувати без шкіри і не на сильному вогні.

Писарєва додала, що інші види шашлику менш корисні. Особливо смажене м’ясо є небезпечним для людей, які мають проблеми зі шлунково-кишковим трактом, тим більше в період загострення.

«Чим жирніше м’ясо, тим більше у нього засмагла скоринка. Саме у ній основна шкода. Утворюються канцерогенні речовини, які не йдуть на користь нашому організму», – сказала експерт.

Як гарнір до шашлику дієтолог порадила овочевий салат з оливковою олією та свіжою зеленню. Ще до гарячої страви можна додати овочі на грилі: баклажан, кабачок, перець.

Писарєва вважає, що не менш важливо правильно вибрати соуси без цукру і при можливості готувати їх самостійно. Наприклад, томатний із зеленню або часниковий із легким йогуртом.

попередня статтяЯк готувати овочі, щоб зберегти в них усі вітаміни та мікроелементи
наступна статтяЯк більше рухатися: 5 способів, з якими впорається навіть дитина
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я