Ця модна форма чубчика стає все більше популярною

0
Ця модна форма чубчика стає все більше популярною
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З настанням тепла завжди хочеться змін, а почати їх найпростіше зі змін у зовнішності. Якщо на каре поки що не вистачає сміливості, подумайте про чубок. Здається, у шкільні роки невдалі експерименти з чубчиком мала кожна з нас, тому зараз багато хто ставиться до цього з побоюванням.

Подробиці

Чубчик може підкреслити вилиці та очі, візуально пом’якшити овал або зробити акцент на бровах, а може змінити зовнішність у гірший бік. Саме тому її необхідно правильно підбирати за формою обличчя.

Ця модна форма чубчика стає все більше популярною

Думки про те, як виглядає наймодніший чубчик сезону у дизайнерів і fashion-інфлюєнсеров, як завжди, розійшлися, тоді як на показах ми спостерігали моделі з прямим чубчиком, по всіх соцмережах розійшлися фото і відео з чубчиком-«шторкою». Цей давно забутий тренд вперше воскресили тік-токери, які записували сотні роликів-інструкцій, які демонструють, як відстригти такий чубчик самостійно. Для цього блогери пропонували скрутити пасма біля чола у щільний джгут і відрізати ножицями десь у районі брів. Метод цілком робочий, але, якщо все ж таки зважитеся на чубчик, радимо звернутися до професіонала — у разі невдачі відростати ваше «творіння» буде кілька місяців.

Ця модна форма чубчика стає все більше популярною

Мабуть, «шторка» — найуніверсальніша чубчик. Вона прикрасить обличчя будь-якої форми, не змінить пропорції чола в гірший бік (що часто буває з прямим чубчиком) і загалом освіжить зачіску. Чубчик-«шторка» підійде навіть володаркам хвилястого волосся: коротке волосся в обличчя буде завиватися ще сильніше. Чубчик можна відрізати, якщо решта волосся у вас все одно однієї довжини, а можна – поєднати з ультрамодною стрижкою каскад.

попередня статтяЯк використовувати соду в домашньому господарстві
наступна статтяЯк готувати овочі, щоб зберегти в них усі вітаміни та мікроелементи
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я