Каскад – популярна стрижка весни 2022

0
Каскад - популярна стрижка весни 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Весна — час змін, а зміни, як відомо, завжди починаються із зачіски. Цього сезону модні дизайнери і стилісти, що відповідали за образи моделей на показах, одноголосно вирішили, що наймодніша стрижка – це боб: на всіх показах від Versace до Givenchy на подіуми вийшло безліч моделей з каре трохи вище плечей. Однак модні інфлюєнсери готові посперечатися з цим твердженням, адже у них є свій претендент на звання «наймоднішої стрижки весни», і це — каскад.

Подробиці

Тільки за останні місяці свою звичну стрижку на каскад змінили Ельза Хоск, Кендал Дженнер, Хейлі Бібер та безліч інших зірок соцмереж.

@marie_teissonniere
@marie_teissonniere

Стрижка каскад разом із низькою посадкою, тонкими бровами та квадратними нігтями повернулася до нас із далеких нульових. Стиль 2000-х не лише повернувся, а й упевнено несе пальму першості у списку найактуальніших трендів. Втім, поверненню каскаду можна тільки порадіти, адже ця стрижка універсальна, проста у укладанні і точно підійде володаркам будь-якої довжини та будь-якого типу волосся.

@ergibardhollari
@ergibardhollari

У стрижці каскад чергується пасма різної довжини – від короткого волосся на маківці йдуть плавні переходи по довжині. Її головний плюс — здатність надавати обсяг навіть найтоншому волоссю.

Каскад підходить не тільки для прямого, але і для хвилястого і кучерявого волосся: стрижка зробить їх ще більш об’ємними, а завитки завдяки різній довжині будуть виглядати ефектніше. Укладати каскад гранично просто: досить просто просушити волосся феном, піднімаючи біля коріння, а потім додати трохи текстуруючого засобу. Всього 10-15 хвилин – і ідеальне укладання готове. Якщо ви готові на сміливішим експериментам, то до каскадної стрижки можна додати чубчик – виглядати це буде неймовірно свіжо і сильно, правда додасть клопоту при укладанні.

попередня статтяЧим корисна лляна олія, особливо для жінок
наступна статтяВправи для преса, які можна робити де завгодно
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я