...

Каскад – популярна стрижка весни 2022

Підпишіться на нас:

Весна — час змін, а зміни, як відомо, завжди починаються із зачіски. Цього сезону модні дизайнери і стилісти, що відповідали за образи моделей на показах, одноголосно вирішили, що наймодніша стрижка – це боб: на всіх показах від Versace до Givenchy на подіуми вийшло безліч моделей з каре трохи вище плечей. Однак модні інфлюєнсери готові посперечатися з цим твердженням, адже у них є свій претендент на звання «наймоднішої стрижки весни», і це — каскад.

Подробиці

Тільки за останні місяці свою звичну стрижку на каскад змінили Ельза Хоск, Кендал Дженнер, Хейлі Бібер та безліч інших зірок соцмереж.

@marie_teissonniere
@marie_teissonniere

Стрижка каскад разом із низькою посадкою, тонкими бровами та квадратними нігтями повернулася до нас із далеких нульових. Стиль 2000-х не лише повернувся, а й упевнено несе пальму першості у списку найактуальніших трендів. Втім, поверненню каскаду можна тільки порадіти, адже ця стрижка універсальна, проста у укладанні і точно підійде володаркам будь-якої довжини та будь-якого типу волосся.

@ergibardhollari
@ergibardhollari

У стрижці каскад чергується пасма різної довжини – від короткого волосся на маківці йдуть плавні переходи по довжині. Її головний плюс — здатність надавати обсяг навіть найтоншому волоссю.

Каскад підходить не тільки для прямого, але і для хвилястого і кучерявого волосся: стрижка зробить їх ще більш об’ємними, а завитки завдяки різній довжині будуть виглядати ефектніше. Укладати каскад гранично просто: досить просто просушити волосся феном, піднімаючи біля коріння, а потім додати трохи текстуруючого засобу. Всього 10-15 хвилин – і ідеальне укладання готове. Якщо ви готові на сміливішим експериментам, то до каскадної стрижки можна додати чубчик – виглядати це буде неймовірно свіжо і сильно, правда додасть клопоту при укладанні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я