Як в домашніх умовах надати волоссю об’єму за допомогою фена

0
Як в домашніх умовах надати волоссю об'єму за допомогою фена
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як би ми не любили праски для випрямлення волосся і щипці для завивки, найуніверсальніший інструмент у б’юті-арсеналі любительок укладок безумовно фен. З його допомогою можна не тільки швидко висушити волосся, але й досягти бажаної текстури та заповітного об’єму біля коріння. На жаль, у домашніх умовах не кожній вдається повторити результат салонного укладання. Весь секрет – у правильному поводженні з феном. Розповідаємо, як самостійно досягти ідеального обсягу у коріння, як у французьких дівчат.

Подробиці

Тільки після того, як ви висушили волосся, залиште його лише злегка вологим і можна приступати до процесу укладання – висушене волосся набагато менш вразливі і схильні до пошкоджень.

Візьміть пасмо волосся з верхівки і оберніть її навколо круглої щітки (чим більше щітка, тим більший обсяг ви отримаєте). Потім направте на пасмо гаряче повітря спочатку зверху, а потім знизу.

Приступаємо до головного: перед тим, як випустити пасмо із щітки, отриманий обсяг потрібно закріпити потоком холодного повітря. Не поспішайте і постарайтеся якнайретельніше розігрівати кожне пасмо, а потім також ретельно його охолоджувати, перш ніж перейти до наступного. Саме цей контраст гарячого та холодного повітря дозволить надовго зберегти ваше укладання. До того ж холодне повітря допомагає розгладити кутикули, посилюючи блиск волосся.

Щоб ваша укладка вийшла ще більш бездоганною, експерти радять ретельно підбирати засоби для догляду за волоссям, а також не забувати про спеціальні засоби для укладання. Якщо після сушіння феном волосся біля коріння злегка пушиться, нанесіть на долоні невелику кількість засобу для укладання і акуратними рухами, що нагадують поплескування – нанесіть на волосся.

попередня статтяЩо потрібно чистити щодня та щотижня, щоб квартира не перетворилася на скупчення бруду
наступна статтяЯк повернути посуду блиск без губок та засобів для чищення
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я