...

Як носити сірий після 40 років: омолоджуючі прийоми Уми Турман та Демі Мур

Підпишіться на нас:

Знову робимо важливе уточнення. У речей немає обмежень за віком, є лише некоректно підібрані відтінки, фасони та поєднання. Тож не поспішай ставити хрест на черговій моделі — може, вона не така безнадійна, як ти думала?

Сірий, мабуть, ідеальний у всіх сенсах колір. По-перше, це вихід із ситуації, коли чорний встиг набриднути, а до експериментів із строкатою палітрою ти поки не готова. По-друге, стриманий відтінок досить дружелюбний і непогано виглядає з іншими колірними компонентами. Але все ж таки є кілька обмежень, що діють для всіх вікових груп і особливо актуальних для жінок після 40.

Неправильно підібраний одяг сірого кольору може надати обличчю нездорового та болючого вигляду – підкреслить зморшки та синці під очима. А неякісна тонка тканина або старомодний фасон просто здешевлять образ. Загалом є можливість за пару секунд зістарити аутфіт і зіпсувати загальну думку про образ. А ми таке не замовляли!

Щоб не стати сірою мишкою з фіолетовими колами під очима, скористайся правилами наших улюблених зірок. Вибирай речі темно-сірого відтінку із щільного матеріалу та комбінуй їх із одягом чорного кольору, як це зробила неповторна Ума Турман. Якщо одягла піджак, то не забудь підкреслити талію за допомогою ременя – простий трюк із практичним ефектом.

Демі носить однотонний костюм світлішого відтінку і розбавляє образ чорними челсі на виразній платформі. Тут фішка, навпаки, у вільному крої та легкому оверсайзі, який освіжає образ. Виникає цілком резонне питання: «Цій красуні точно 60?».

Схожі сумніви виникають і при перегляді фото Клаудії Шиффер, яка теж не проти поділитися модною порадою. У німецької супермоделі своє модне «бачення»: сірий піджак вона комбінує з червоним светром із високим горлом та світло-блакитними джинсами.

Ідеальний офісний варіант – спробуєш?

Резюмуємо. Якісна тканина, благородний відтінок, вільні форми, гра з аксесуарами та яскравими акцентами – формула успіху та дружби з сірим кольором у будь-якому віці!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я