...
ГоловнаКулінаріяТри секрети смачної гречаної каші: апетитний та ароматний гарнір

Три секрети смачної гречаної каші: апетитний та ароматний гарнір

Підпишіться на нас:

Гречана каша є хітовою стравою, якщо приготувати її за всіма правилами. Це один з найкращих гарнірів до салатів чи м’ясних страв. Якщо ви хочете також навчитися її ідеально готувати, тоді читайте поради від досвідчених кулінарів.

Прокалювання крупи

Це важливий момент, про який раніше мало хто знав. Та ним майже ніхто і не користувався. Виявляється, гречана крупа стає набагато кращою, якщо її прогріти на сухій сковороді.

В процесі нагрівання крупа розкриває свої смакові властивості. Окрім того, якщо ви будете попередньо прогрівати на сковороді гречку, вона потім буде розсипчастою. На попередню підготовку перед варінням потрібно буквально 5 хвилин.

Питання посуду

Готувати можна в будь-чому, але є найкращий варіант. Виберіть для гречки каструлю з товстим дном. В цьому випадку продукт буде готуватися рівномірно, завдяки ефективному розподіленню температури.

Смакова добавка

Кашу маслом не зіпсуєш. І це в першу чергу стосується гречки. Якщо за 8 хвилин до завершення приготування покласти в кашу ще й дрібно порізану цибулину, то гарнір вийде на новий рівень. Якщо сира цибуля вас непокоїть, тоді трохи обсмажте її та заправте гарнір.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...