Названо частину тіла, яку небажано мити щодня

0
Названо частину тіла, яку небажано мити щодня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Є гігієна вітальна, необхідна для підтримки здоров’я, а є – гламурна, яка потребує зайвих зусиль для збереження краси та привабливості.

Подробиці

Зокрема, не варто мити щодня голову та волосся, розповіла стиліст та перукар Жюльєн Фарель. Його думку публікує журнал GQ.

Вироблене натуральне сало зберігає волоссю здоров’я і красу, щоденне миття голови з шампунем або іншим миючим засобом, змиває захисний прошарок, призводячи до сухості і ламкості волосся.

Фарель підкреслює помилковість поширеної думки щодо сприятливості щоденного миття голови. Сухість і ламкість волосся – найменша з можливих бід. Волосся може почати активно випадати. Цілком досить просто полоскати волосся під водою, не вдаючись до миючих засобів, тоді шкірне сало збереже волоссю здоров’я і блиск, роблячи його м’яким.

Єдиний виняток – люди з жирною шкірою.

«Якщо ваше волосся жирніє вже до 5 години вечора, вам, можливо, доведеться частіше мити голову шампунем, щоб збалансувати їх рівень», – пояснила стиліст.

Раніше лікарі радили не мити обличчя гарячою водою. За словами фахівців, це може призвести до її короткострокових та довгострокових ушкоджень, включаючи розрив або розширення кровоносних судин.

попередня статтяЕксперти дали 5 порад, як покращити якість сну
наступна статтяЕксперти назвали 5 продуктів, що викликають здуття
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я