...
ГоловнаЛайфстайлЯкий догляд треба персику восени, щоб вистояв узимку

Який догляд треба персику восени, щоб вистояв узимку

Підпишіться на нас:

Персик — примхливе фруктове дерево, для отримання хорошого врожаю садівникам доводиться прикладати чимало зусиль. З весни до кінця літа потрібно постійно стежити за здоров’ям дерева, своєчасно вносити підживлення, облагороджувати ґрунт і проводити обрізку.

Осінній догляд — один з найбільш відповідальних етапів, розраховувати на рясний урожай в наступному сезоні можна тільки при правильній підготовці персика до зими.

Подробиці

У список стандартних осінніх процедур входить внесення добрив, полив, розпушування ґрунту, а також обприскування персикових дерев від хвороб і шкідників.

Молодим, ще не плодоносним деревцям потрібно організувати надійний захист від морозів. Складати план робіт кожному садівникові доводиться самостійно, враховуючи клімат і погодні умови регіону, а також особливості різновиди персика.

Початківцям-садівникам треба запам’ятати, що недотримання правил агротехніки призводить не тільки до зниження врожайності, а й до втрати дерев.

Оновлення саду — складний процес, що вимагає багато часу. Тому всі рекомендовані процедури потрібно виконувати, не шкодуючи сил. Складнощі можуть виникати тільки в першу пару років, потім догляд за персиком восени увійде у звичку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...