Папараці сфотографували сильно схудлу Меган Маркл

Ув’язнення в стінах розкішного будинку в Лос-Анджелесі не пішло на користь Меган Маркл. Дружина принца Гаррі вперше за довгий час покинула Каліфорнію. Зовнішній вигляд зірки здивував багатьох.

Подробиці

Кілька місяців про 42-річну колишню актрису майже нічого не було чути. Вона ховалася від папараці, а пізніше до мережі потрапили фото, де на руці у селебріті красувався антистресовий пластир. Поповзли чутки про те, що вигнанка Букінгемського палацу перебуває у тяжкій депресії.

Тепер герцогиня Сассекська залишила будинок і прилетіла до Німеччини. Брюнетка у компанії чоловіка відвідала благодійний баскетбольний матч на візках. Фотографи зняли зниклу діву, яка сиділа на трибуні.

Маркл була в чорній сукні без рукавів. На зачіску у неї не вистачило сил: лише забрала пасма за спину. Причому виглядала монарша особа помітно схудлою: щоки впали, руки ніби перетворилися на сірники, ніс виструнчився.

Меган Маркл

Кавун Наталія
Кавун Наталія
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин